Tervetuloa mukaan!

Hei! Tervetuloa uusille sivuilleni!

Tämä onkin ensimmäinen kerta, sitten yläasteen atk-kurssin, kun minulla on ollut omat henkilökohtaiset kotisivut. Jännittävää!

Sivustojen tarkoitus on toimia julkaisualustana omalle henkilökohtaiselle blogilleni. Tuon myös etukäteen esille erilaisia tapahtumia joihin osallistun, esimerkkinä tämän viikonlopun GoExpo-messut, joissa esiinnyn pienimuotoisesti puhumassa maantiepyöräilystä.

Haluan myös kerätä yhteen paikkaan informaatiota itsestäni bion, kuvien ja saavutusten muodossa. Sivuston kautta pystyt myös ottamaan yhteyden minuun missä vain tarkoituksessa.

Yhtenä motivaationa sivuston perustamiselle on se, että haluan joskus tulevina vuosia siirtää pyöräilyharrastukseni painopistettä kotimaisen kisakalenterin koluamisesta uusia elämyksiä tarjoaviin ulkomaisiin kisoihin ja kuntoajoihin, esimerkkinä Haute Route ja Tour Transalp. Enkä vain osallistua näihin tapahtumiin, vaan todella taistella kärkisijoista. Haluan jo siis luoda valmiiksi kanavan, jossa pystyn viestimään jatkossa näistä tavotteista ja pitämään matkastani kiinnostuneen yleisön ajantasalla.

Aika tälle on kuitenkin vasta tulevaisuudessa, tällä hetkellä fokus on täysin maantiekaudessa 2018 ja IBD Cycling -tiimissä. Nähdään kisoissa ja lenkeillä!

PS: Kysymys sinulle lukija: Mikä sisältö saisi sinut palaamaan näille sivuille yhä uudestaan ja suosittelemaan kavereillekin? Voit kommentoida alle.

2 vastausta artikkeliin “Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s