2020 uudet tuulet

Hei kaikki ja tervetuloa uudelle vuosikymmenelle. Uusien 2020 tavoitteiden lisäksi myös webbimeiningeissä on tapahtunut joitain muutoksia, jotka selitän alla. 2020 tavoitteistani pyöräilyn osalla olenkin jo hieman kertonut, mutta kertaus ei ole pahaksi: tänä vuonna panostan ennen kaikkea aika-ajamiseen, SM-tempo kesäkuun lopussa päätavoitteenani. Tämän jälkeen fokus siirtyy elokuun loppuun, jolloin lähden alpeille Haute Route Alps etappikilpailuun, josta voit lukea enemmän omalta sivultaan.

Uusien painotusalueiden myötä jostain on myös luovuttava, mikä osaltani tarkoittaa maantiekilpailuita eli yhteislähtöjä. Kokonaan en maantiellä kisaamista lopeta ja tulen todennäköisesti yhä ajamaan suuren osan Skoda Cycling cupin kisoista ja maantiepyöräilyn SM-kilpailut.

Sosiaalisen median puolella olemme Hannan kanssa tehneet jo hieman työtä uuden Youtube-kanavani parissa, jonne alan tästä eteenpäin tekemään videoita säännöllisesti. Laita siis kanava seurantaan. Alla kanavan ensimmäinen video.

Blogini ulkoasun päivitimme sopimaan hieman lyhyempien tekstipätkien lukemiseen sopivaksi, eli etusivulla näet blogitekstit ns. jatkuvana virtana. Tällä tavalla pystyn jakamaan kanssanne hieman lyhyempiä päivityksiä blogien muodossa asioista joista ei ole Youtuben puolella omaa videoita tai myös täydentämään Youtube-videoiden aihepiiriä tekstin muodossa.

Youtuben ja blogin lisäksi alan taas postaamaan enemmän kuvia ja storyjä Instagramin puolella joten laita sekin kanava seurantaan, jos kiinnostaa.

2 vastausta artikkeliin “2020 uudet tuulet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s